✔️Fri Frakt ✔️Snabb Leverans ✔️30 Dagars nöjdkundgaranti

Frakt & Retur


Vi accepterar returer inom 14 dagar efter köp. Denna återbetalning är endast tillgänglig om alla levererade artiklar returneras i sitt ursprungliga skick och inkluderar allt förpackningsmaterial, originalmanualer och instruktioner och alla tillbehör som medföljde dem. Kontakta vår kundsupport hello@thewhiteningbox.com om du vill återlämna ditt köp. När vi mottagit och godkänt din retur tar vi alltid ut en hanteringsavgift på 119kr.

Defekta föremål

TheWhiteningBox© kommer att erbjuda en återbetalning, men endast inom 14 dagar och endast för defekta föremål. Denna återbetalning är endast tillgänglig om alla levererade artiklar returneras i sitt ursprungliga skick och inkluderar allt förpackningsmaterial, originalmanualer och instruktioner och alla tillbehör som medföljde dem. Det är kundens ansvar att betala för fraktkostnader vid retur.

Om en artikel har en defekt och måste returneras måste du först skicka ett mail till vår kundtjänst Hello@thewhiteningbox.com och beskriva ditt problem då vi snabbast och smidigast kan hantera ditt ärende.


30 dagars nöjdkundgaranti

På TheWhiteningBox© står vi bakom vår produkt med 30 dagars garanti och 100% pengarna tillbaka. Om dina tänder inte blir minst två nyanser vitare efter hela processen kommer vi att återbetala pengarna. För att kunna använda denna garanti måste du ta en bild på tänderna första dagen och även den sista dagen när du har slutfört 6 dagars kuren. Alla bilder måste skickas till Hello@thewhiteningbox.com med en beskrivning av ditt problem.