✔️Fri Frakt ✔️Snabb Leverans ✔️30 Dagars nöjdkundgaranti

Allmänna villkor


Denna webbplats är enbart en onlinebutik för orala/skönhetsprodukter. Denna webbplats kan inte ersätta professionell medicinsk rådgivning, men vi rekommenderar att du konsulterar med din läkare innan du köper produkter som listas. Din läkare eller vårdpersonal bör ta itu med alla problem, medicinska frågor och frågor angående eventuell behandling av något medicinskt tillstånd. TheWhiteningBox kan inte och kan inte ge eller har för avsikt att ge några svar på dina medicinska frågor. Denna webbplats ersätter inte någon medicinsk professionell resurs.

ThewhiteningBox representerar sig inte som en läkare. Vitheten från den här produkten kommer att variera från patient till patient och kommer att vara olika beroende på strukturen på tänderna, antalet gånger den används eller hur länge tiden för varje blekningssession. ThewhiteningBox bleknar med tiden och en regelbunden upphåll rekommenderas för att upprätthålla vita tänder. Genom att göra en beställning genom TheWhiteningBox accepterar du alla risker som är förknippade med produkten. 

Människor under 18 år, gravida eller har hälsoproblem, periodontala sjukdomar dålig tandkött, överlägset känsliga tänder, har tandställning, nyligen haft operation, förfallna tänder, rotbehandlad tand eller är allergisk mot ingredienserna i blekningsmedlet skall inte använda denna produkt. Det är fortfarande användarens ansvar att se till att man inte är allergisk mot något av ingredienserna i gelén eller produkten innan man använder det.


Upphovsrätt

Allt innehåll på denna webbplats anses vara www.thewhiteningbox.com.
Denna information skyddas av upphovsrätt, marknadsföring och varumärken. Detta innebär att varumärken, handelsnamn, varunamn och information om varubeskrivning som inkluderar artikelns vikt, bilder och grafik, design, layout och annat innehåll utan villkor får kopieras eller användas utan uttryckligt skriftligt samtycke från www.thewhiteningbox.com

Ändring av villkor

www.thewhiteningbox.com förbehåller sig rätten att ändra de aktuella försäljningsvillkoren.